Отдавам напълно оборудвана самостоятелна гарсониера за момиче

Категория:
Стаи под наем
Подател:
DeliriumXS
0877896907
гр. Бургас
Раб. време: 0:00 ч. до 24:00 ч.
Цена: Без финансови ангажименти
Допълнителна информация: Здравейте, аз съм на 29, добре изглеждащ мъж, с нормално телосложение. Отдавам напълно обзаведен (всичко ново) самостоятелен едностаен апартамент за студентка или момиче до 30г. Наема и сметките са от мен. Подчертавам, че секс, ласки, френска, дори събличане НЕ искам! Единственото, което се изисква от кандидатката е, да се съгласи да си ”играя” със стъпалата й. Това НЕ включва целувки, смукане на пръстите, и въобще досег на стъпалата й с лицето ми. При желание, играта може да се комбинира с масаж (разполагам със сертификат за професионален масажист). Не е необходимо никакво усилие от страна на кандидатката, цялото действие се извършва от мен. За визия не претендирам - от първостепенна важност е визията на стъпалата. Гарантирам 100% хигиена, и най-важното - дискретност!

Снимки и информация можете да получите, като се свържете с мен чрез сайта, Вайбър или WhatsApp, на посочения в обявата номер.

Моля, свържете се с мен САМО при сериозен интерес. Несериозни, или от сорта ”само да питам”, както и хора от ромски произход, направо да подминават обявата. Не искам нещо свръхестествено или непосилно за всяка!
Изпрати съобщение ИЗПРАТИ СЪОБЩЕНИЕ Публикувана/обновена преди 4 дни.
Обявата е видяна 247 пъти

Докладвай нередност


Коментари към обявата:
За да може да виждате коментарите към обявите, трябва да изпратите SMS на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.

Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.

Невалиден код

Още обяви:
Премини към пълната версия