Работя...Най-добрия Лингам масаж!!!Свирка-1,29!Барабанче-1,50!

Категория:
Масажи
Подател:
Петя
0877669962
гр. София, Борово
Раб. време: 10:00 ч. до 20:00 ч.
Цена за час: 80 лв.
Езици:
Български, Русский
Терен:
Собствен терен
Предлага:
Масаж по бельо Масаж с гола масажистка Освобождаване с ръка (Happy end) Освобождаване с гърди Освобождаване с крака (фуут фетиш)
Нормални масажи:
Класически масаж Спортен масаж Дълбок масаж
Еротични масажи:
Масаж на простатата Тантра Лингам Масаж с освобождаване / Happy End Нуру (Тяло в тяло)
Допълнителна информация: Здравейте, ако имате нужда от масаж и още нещо... Заповядайте! Масажа които предлагам е релаксиращ, (силов), нежен и възбуждащ. Масажа Тяло в тяло е танц на телата при които сетивата се изпълват с вълшебство. Когато си тръгнете от мен ще бъдете усмихнати и заредени с положителни емоции, готови за новите предизвикателства. Релаксиращ масаж(на цяло тяло)-50 лева 30 минути. Тяло в тяло-70 лева за 30 минути. За един час комбинация от двата е 110 лева. Масаж на простатата плюс 20лева, Strap on плюс 50 лева., Фетиши плюс 20 лева. Масажите завършват с Лингам масаж(техника за
по-продължително освобождаване). Секс и френска не предлагам, изключения не правя за никого и на никаква цена.不要他媽的,不要做口哨 Моля не ми губете времето с глупави въпроси!Ако търсите нещо повече от Еротика,не съм аз човека!Влезте в раздел компаньонки !!!
Публикувана/обновена преди 4 часа.
Обявата е видяна 66851 пъти

Докладвай нередност


Коментари към обявата:
За да може да виждате коментарите към обявите, трябва да изпратите SMS на номер 1929 (4.80 лв. с ДДС) със съдържание adamieva.

Ще получите КОД за ДОСТЪП с валидност 96 часа.

Невалиден код

Още обяви:
Премини към пълната версия